Deathcon Scavenger Hunt (Answers)

Go down

Deathcon Scavenger Hunt (Answers)

Post by MorbiusMonster on Sun Oct 30, 2011 1:18 am

As part of this year's Hallowe'en event, we have a cryptic clue fest, where each of the answers to the 26 questions are the numbers 1-26 with no doubles. Here are the questions with some of the answers I have already found;

1. Number of hanging skeletons in the senate room. Answer: 5

2. The sum of answers 5, 13 and 26, then divide by 3. Answer: 19

3. Number of crows near the battle field. Answer: 7

4. Sum of answers 7, 14 and 22. Answer: 6

5. Number in the woodcutting plot, carved into the tree. Answer: War + Peace XX (XX is Roman Numerals for 20).

6. Sum of answers 3, 20 and 21. Answer: 19

7. Number of black tiles on the roof minus the white tiles. Answer: Sounds tricky, but there is a method to counting it. The answer is 1.

8. Frank's lucky number. Answer: 13

9. Number of Tents at Deathcon II except the R.I.P. tent. Answer: 17

10. The time you're allowed to spend with Fame. Answer: 15 minutes.

11. Sum of answers 1, 17 and 21. Answer: 18

12. Number of skull plants divided by 4. Answer: Not too tricky, about 44 plants. 44 divided by 4 is 11.

13. Diango needs a punch, sock it to 'im. Answer: Give Diango punch, it's 21.

14. This pet's bark is more a clue than his bite. Answer: Muncher ALWAYS barks 3 times.

15. The total number of legs on the entrance statues. Answer: 16

16. Number of graves in Dardor's stock. Answer: 10.

17. Number shown on one of the gravestone's epitaphs. Answer: The ancient gravestone has IX written on it, IX is 9 in Roman Numerals.

18. The number of legs Infinity is using. Answer: She is using all of them, which is 8, but also using a stool, which is another four legs. 12.

19. Sum of answers 10, 12, 16 and 18 divided by 2. Answer: 24

20. Number of glowing windows on the first two floors of the keep's southern walls. Answer: 8

21. Number of graves in Aerick's stock. Answer: 4

22. Stars visible on the backdrop in the theatre. Answer: 2

23. Sum of answers 9, 15 and 25 divided by four. Answer: 14

24. Answer 8 multiplied by 2. Answer: 26

25. Burrough's enigma. Answer: All he writes is 23.

26. Search the pumpkin patch for Pumpkin Pete. Answer: 25

I'll update this regularly.

Summary.
1. 5
2. 19
3. 7
4. 6
5. 20
6. 22
7. 1
8. 13
9. 17
10. 15
11. 18
12. 11
13. 21
14. 3
15. 16
16. 10
17. 9
18. 12
19. 24
20. 8
21. 4
22. 2
23. 14
24. 26
25. 23
26. 25

If anyone goes to Runefest, you can help me finish the answers.
avatar
MorbiusMonster
Templar
Templar

Number of posts : 2637
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Deathcon Scavenger Hunt (Answers)

Post by MorbiusMonster on Sun Oct 30, 2011 2:41 am

I've already cracked it, someone posted the answers here.

http://services.runescape.com/m=forum/forums.ws?15,16,533,63323161

Get there before they disappear.
avatar
MorbiusMonster
Templar
Templar

Number of posts : 2637
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum